Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Manchester

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Manchester genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Manchester. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Manchester guide

Biluthyrning Manchester

Hyrbil Manchester

Manchester ligger i nordvästra England – På floden Irwell, och staden har ca 500.000 invånare (2011).När hela staden regionen “Greater Manchester”, är befolkningen ökar till 2,5 miljoner. Manchester är ett viktigt kommersiellt och kulturellt centrum som också har en betydande bank och finans.

Staden är kanske mest känd för sina två fotbollsklubbar – Manchester City och Manchester United. Den hemmaarena för Manchester United, Old Trafford, är en stor turistattraktion – där du kan få en guidad tur.

Manchester har mer än 50 museer och gallerier, bra shopping och ett varierat nattliv.Staden är också värd den brittiska “Chinatown”, med exotiska varor, kinesiska restauranger och asiatiska livsmedelsbutiker.

Andra sevärdheter i Manchester inkluderar katedralen från 1400-talet i gotisk stil rådhuset i 1877, den War Museum “Imperal War Museum”, det judiska museet och Manchester Museum – där besökare kan se utställningar av 6 miljoner föremål från hela världen. Museet har också visa på ett skelett av Tyrannosaurus Rex.

Stadens internationella flygplats – Manchester Airport – flygplatsen ligger 17 miles sydväst om centrum.