Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Stanstead Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Stanstead Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Stanstead Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Stanstead Flygplats guide

Biluthyrning Stanstead Flygplats

Hyrbil Stanstead Flygplats

Stansted Airport (STN) är en internationell flygplats, som ligger 48 km norr om London .Flygplatsen är huvudstad området 3 mest trafikerade, portion ca 20 passagerare årligen (2011).

Flygplatsen används främst av lågprisflygbolag som Ryanair och EasyJet, och det finns direktflyg till mer än 150 destinationer i 31 länder. De mest populära destinationerna är Dublin , Alicante , Malaga och Rom .

Stansted Airport har en terminal för passagerare, en för privata jetplan och en fraktterminal. Passagerarterminalen är en tågstation – där resenärer kan ta expresståget till centrala London. Restiden är ca 45 minuter. Det finns även bussar från flygplatsen till London, eller så kan du ta en taxi. Om du vill hyra en bil i London, har känt biluthyrningsföretag som Hertz, Avis, Europcar och Sixt kontor på flygplatsen.

Stansted Airport har en rad faciliteter för besökare och erbjuder valutaväxling, internetuppkoppling, center för affärsresenärer, reception med concierge och bön. Dessutom finns det ett bra urval av butiker och restauranger / barer.

Det finns två hotell nära flygplatsen – Hilton London Stansted Airport Hotel och Radisson SAS Hotel London Stansted Airport .