Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Liverpool

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Liverpool genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Liverpool. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Liverpool guide

Biluthyrning Liverpool

Hyrbil Liverpool

Hamnstaden Liverpool ligger i nordvästra England – Om där floden Mersey rinner ut i Irländska sjön.Staden är belägen i den engelska grevskapet Merseyside, och har ca. 470.000 invånare (2008). Om man beräknar storstadsområde, är befolkningen ökar till nästan 1,3 miljoner.

Liverpool har den näst största exporthamn i Storbritannien, och framstår som en modern stad. Ett känt landmärke i hamnområdet är 90 meter höga skyskrapan “Royal Liver Building” från 1911.

Staden är kanskjse mest känd för att vara hem till fotbollsklubben Liverpool FC och Everton FC och dess rika musik-och nattliv. Under 2008, Liverpool (tillsammans med Stavanger ) kallat Europeiska kulturhuvudstad.

En stor turistattraktion i stadens Albert Dock – där du kan hitta restaurerade lagerlokaler, exempel affärer, restauranger, pubar, hotell, gallerier och museer. Varför inte prova Besök The Beatles Museum, Tate Liverpool, ett sjöfartsmuseum och en slav museum.

Andra attraktioner inkluderar Liverpool Stadshuset från 1754, Museum of Liverpool och Walker Art Gallery – ett av de största samlingarna av brittisk konst, målningar och skulpturer från 1400-talet fram till idag.

Stadens internationella flygplats – John Lennon Airport – flygplatsen ligger 12 miles sydost om centrum.