Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Leicester

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Leicester genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Leicester. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Leicester guide

Biluthyrning Leicester

Hyrbil Leicester

Leicester ligger i centrala England floden Soar och tillhör län Leicestershire.Staden har cirka 300.000 invånare – medan huvudstadsregionen med förorter har en befolkning på nästan 770.000 (2010).

Leicester är en av Englands äldsta städer, grundades som en romersk läger i cirka 50 E.Kr. En stor turistattraktion i stadens Jewry Wall Museum – där sådana kan se ruinerna av Jewry Wall – som på sin tid var en romersk offentliga bad.

Staden är också känd för sina två universitet och fotbollsklubben Leicester City – som spelar sina hemmamatcher på halster King Power Stadium.

Andra populära attraktioner inkluderar Leicester Leicester Castle, katedralen från 1922, kyrkan St Mary de Castro och National Space Centre – en av Storbritanniens främsta turistattraktioner. Här kan besökare se utställningar av rymdfarkoster och lära sig mer om utforskning av rymden och astronomi. Det finns också ett planetarium och en teaterföreställning.

Även “New Walk Museum and Art Gallery”, ett besök. Museet är delvis utställning av två dinosaurieskelett och objekt keramik från Picasso.

Närmaste internationella flygplats är East Midlands Airport, som ligger 30 km nordväst om Leicester. Ett annat alternativ är Birmingham Airport , som ligger 60 km sydväst om Leicester.