Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Huddersfield

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Huddersfield genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Huddersfield. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Huddersfield guide

Biluthyrning Huddersfield

Hyrbil Huddersfield

Huddersfield ligger i den centrala delen av norra England , och tillhör län West Yorkshire.Staden har knappt 150.000 invånare (2011), och ligger där floderna Colne och Holme möts.

Huddersfield har genom historien varit känd för att vara en marknad, men är nu också en universitetsstad.

Byn har ett antal historiska byggnader – inklusivePeterskyrkan i 1838, järnvägsstationen och stadshuset från 1847 från 1881.

Den mest berömda landmärke i Huddersfield stadsdelen Castle Hill – ett skyddat arkeologisk plats ligger på en kulle ovanför staden. Det är också den 32 meter höga tornet “Victoria Tower” från 1899. Tornet är öppet för allmänheten under sommaren, och härifrån får du en fantastisk utsikt över staden.

Andra populära turistattraktioner i staden är hembygdsmuseum “Tolson Museum” och “Beaumont-parken” – en vacker park med en sådan spår, sjö och fontän.Parken ligger 3,2 km söder om staden.

Annars Huddersfield erbjuda turister bra shopping och ett bra urval av nattliv. Stadens äldsta pub – The Parish – har varit i drift sedan 1720, och rekommenderade ett besök.

Den närmaste flygplatsen är Leeds Bradford Airport , som ligger 35 km nordost Huddersfield.