Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Exeter

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Exeter genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Exeter. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Exeter guide

Biluthyrning Exeter

Hyrbil Exeter

Den historiska staden Exeter ligger i grevskapet Devon – i sydvästra England .Staden har cirka 119.000 invånare (2009), och ligger vid floden Exe – som längre söderut strömmar in i Engelska kanalen.

Exeter är en administration – och kommersiellt centrum för regionen, och har sin egen universitet – som grundades 1955. Staden har flera historiska sevärdheter och den vackra katedralen “Exeter Cathedral” från 1100-talet, lockar många turister. Katedralen är byggd i engelsk gotisk stil, med sin distinkta torn s2 har varit stadens landmärke i nästan 900 år.

Andra gamla byggnader i Exeter är bl. A. Hall “Guild Hall” från 1300 – 1500 – nummer och “Tucker Hall” från 1471.

En annan populär attraktion i staden är museet “Royal Albert Memorial Museum & Art Gallery”. Den har utställningar av över 1 miljon artefakter – både lokal historia och internationella – inom naturhistoria, arkeologi, geologi och zoologi. Samlingen innehåller också ett antal artiklar konsthantverk.

Exeter har också ett sjöfartsmuseum, konstgallerier, teatrar, biografer, barer / klubbar, simbassänger, golfbanor och vackra stränder i området. Det finns också ett antal parker och grönområden i staden – inklusive Northernhay Gardens.

Stadens flygplats – Exeter International Airport – flygplatsen ligger 10 miles öster om centrum.