Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Enfield

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Enfield genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Enfield. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Enfield guide

Biluthyrning Enfield

Hyrbil Enfield

Enfield är ett distrikt i regionen Greater London i England , och är den nordligaste av Londons stadsdelar.Enfield var tidigare en självständig stad (Enfield Town), men är nu en stor förort med ca 295.000 invånare (2010).

Enfield ligger 16,3 km norr om centrala London (Charing Cross), och det finns goda kommunikationer med tåg och buss från förorts London.

Enfield är en av de mest förmögna områdena i Greater London, och här är exempel Universitetet “Middelsex universitet” – där du kan besöka efter överenskommelse “Museum of Domestic Design och arkitektur” (MODA). Museet har en omfattande samling av konsthantverk för hemmet.

Andra platser av intresse i Enfield herrgård “Forty Hall Manor” från 1620-talet. Byggnaden är öppen för allmänheten och används idag som ett museum av London Borough of Enfield. Museet har lokala historia utställningar, inklusive Kinesiska och engelska porslin. Intill herrgården är en stor trädgårdsväxt.

Enfield har annars stora köpcentrum, biografer, barer, klubbar och restauranger, och det finns ett antal parker och grönområden i området.

Den närmaste flygplatsen är London Stansted Airport , vilket är 46 miles nordost om Enfield.

London Gatwick Airport är 105 km söder om Enfield – (ca 1 timme och 15 min i runtime.).