Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Darlington

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Darlington genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Darlington. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Darlington guide

Biluthyrning Darlington

Hyrbil Darlington

Darlington är en stad med runt 100.000 invånare (2010), belägen i grevskapet Durham i England, vid floden Skern (en biflod till floden Tees). Avståndet norr till Newcastle handlar om. 60 km.

Staden är mest känd för världens första persontåg gick härifrån till Stockton-on-Tees år 1825. Vid tågstationen Bank Top (Darlington Railway Centre and Museum) är fortfarande motorn som drog den första passageraredrevet – och det är naturligtvis en populär attraktion. De historiska togtradisjonene präglar staden även i dag, och järnvägen workshops och andra tekniska industrin fortfarande spelar en viktig roll i sin bransch.

Andra attraktioner inkluderar Darlington Raby Castle från 1300-talet – en av de vackraste medeltida slott i England , som ligger i en underbar park några miles utanför Darlington centrum.Annars ett besök till Paddock Farm Nursery & Water Gardens rekommenderar. Det är en imponerande trädgård system inklusive tropiska fåglar och fiskar.   Det måste också noteras att Darlington är en bra bas för utflykter till den vackra Tees Valley.

Den närmaste flygplatsen är Durham Tees Valley Airport (tidigare Teesside Airport), ligger några miles öster om Darlington. Det är en relativt liten flygplats, som driver ett par inrikeslinjer och några vägar till utvalda europeiska städer.

De närmaste större flygplatserna är Newcastle Airport i norr (67 km) och Leeds Bradford International Airport i söder (95 km).