Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Coventry

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Coventry genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Coventry. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Coventry guide

Biluthyrning Coventry

Hyrbil Coventry

Staden Coventry ligger i länet och regionen West Midlands i England , och har ca 310.000 invånare (2008).Det grundades redan på 1000-talet.

Staden var under många år centrum för en omfattande bil och cykel tillverkning. Stadens första bil fabriken grundades 1896. Idag flyttade en stor del av bilindustrin från Coventry, men Jaguar har fortfarande sitt huvudkontor här – och den berömda London taxibilar fortfarande produceras i Coventry (London Taxis International).

En populär attraktion i Coventry reflektion av fordonsindustrin historia – Coventry Transport Museum. Här kan besökare uppleva en stor samling av historiska modeller av typen Jaguar, Aston Martin och Lotus. Museet har fri entré.

Den mest kända personen som kan kopplas till Coventry historia, den legendariska Lady Godiva som enligt legenden, red naken genom staden en gång på 1000-talet. Detta borde ha varit en protest mot de höga skatter som hennes man, Leofric hade ålagts invånare. I centrum är därför en staty av Lady Godiva – och Godiva procession sedan slutet av 1600-talet var en viktig programpunkt i Coventry årliga marknad.

Flygplats Coventry Airport ligger 5,6 km sydost om staden.Detta var dock upphörde 2008, och det är osäkert om flygplatsen kommer att öppnas igen för regelbunden trafik.

Närmaste flygplats är Birmingham internationella flygplats , som ligger 18 km nordväst om Coventry.