Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bromley

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bromley genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bromley. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bromley guide

Biluthyrning Bromley

Hyrbil Bromley

Bromley var ursprungligen en gammal köping, men är nu en stadsdel i den sydöstra delen av London. Centret ligger ca 15 km sydost om stationen Charing Cross Station. Även Bromley idag som ingår i huvudstaden, har den behållit en separat stat. Dess befolkning är omkring 300.000 (2010).

Det finns bra shopping i Bromley, både i centrala gågatan och ett stort köpcentrum nära detta. Annars Bromley känd för sina många kulturella institutioner, däribland teatrar Churchill Theatre och Bromley Little Theatre. Dela lokaler med Churchill teatern är den stora Central Library – ett bibliotek med en omfattande multimediatjänster.

Den främsta historiska attraktioner i Bromley är imponerande kyrkan St Peter och St Paul Church. Det förstördes i ett bombattentat under 2 Världskriget, men har sedan dess omsorgsfullt restaurerats.

Den närmaste flygplatsen är London Heathrow International Airport , som ligger 43 km nordväst om Bromley.