Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bristol

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bristol genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bristol. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bristol guide

Biluthyrning Bristol

Hyrbil Bristol

Hamnstaden Bristol ligger på Englands sydkust (nära gränsen till Wales), och har ca 430.000 invånare (2009). Staden är belägen just vid floden Avon – som 12 miles norr rinner ut i Bristol Channel.

Bristol är UK 8 största stad (av befolkningen) och ett viktigt pedagogiskt centrum med två universitet. Staden är också ett viktigt kulturellt centrum för regionen och är känd för att vara en industristad – med produktion av sådana flygplan och glas.

Bristol har ett antal historiska turistattraktioner – inklusive den gamla staden med sina smala gator, den antika teatern “Old Vic” i 1766, den vackra Bristol Cathedral från 1142 och kyrkan St Mary Redcliffe från 1300-talet.Norr om Gamla stan “Broadmead” – som är stadens shoppingdistrikt. Detta är också den stora köpcentrum “The Mall Galleries.”

Andra populära attraktioner inkluderar Bristol den 414 meter långa bron “Hängbron i Clifton” från 1864, science center “Explore @ Bristol” – med dess interaktiva utställningar och planetarium. Staden har också en zoologisk och botanisk trädgård.

Bristol International Airport ligger 14 miles sydväst om centrum.