Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bradford

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bradford genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bradford. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bradford guide

Biluthyrning Bradford

Hyrbil Bradford

Bradford är i West Yorkshire, England , och är en stad med ca. 300 000 invånare (2010).När hela stadsområdet runt staden, befolkningen ökar med cirka 1,5 miljoner Bradford är för närvarande nästan samman med den närliggande staden Leeds.

Bradford har traditionellt varit känd för sin ull industri, läkemedels-och elektroniktillverkning. Staden har annars haft sin egen högskola 1966. Ull industrin i Bradford har rötter som går tillbaka till 1300-talet.

Bland de viktigaste sevärdheterna i Peterskyrkan från 1485 och Ullbørsen från 1867. Det måste också nämnas att i Bradford har också en egen National Media Museum och industri. Annars finns det några intressanta viktoriansk arkitektur runt Stadshuset.

Den närmaste flygplatsen är Leeds Bradford International Airport , som ligger cirka 13 miles nordost om Bradford centrum.