Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bournemouth

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bournemouth genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bournemouth. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bournemouth guide

Biluthyrning Bournemouth

Hyrbil Bournemouth

Bournemouth har 168.000 invånare (2010), och ligger på Englands sydkust – mer specifikt Poole Bay i grevskapet Dorset. Bournemouth är en av de mest populära turistmål i södra England .Den starka turism fokus staden under de senaste hundra åren har gjort staden har expanderat kraftigt.

Bournemouth är känd för att ha Storbritanniens mildaste klimat och några av landets finaste stränder. Dessutom är staden karaktäriseras av stora grönområden, där det finns sammanlagt över tre miljoner tallar. Flera parker är organiserade som vackra trädgårdar, av vilka de mest populära är Compton Acres – ligger strax väster om centrum. Desna består av sju mindre trädgårdar är organiserade runt varje av deras internationellt tema.

Rätt nära Bournemouth finner vi det intressant geologiska, 155 km lång kustlinje Jurrassic Coast, en UNESCO: s världsarvslista.

Det huvudsakliga shoppingområdet Bournemouth är koncentrerade kring några kvarter i staden, på båda stränderna av floden Bourne – nära stranden. Stora shopping är också i stort köpcentrum Castle Point, som ligger strax norr om staden.

Den närmaste flygplatsen är Bournemouth Airport , som ligger 6,5 km nordost om staden.