Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Blackpool

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Blackpool genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Blackpool. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Blackpool guide

Biluthyrning Blackpool

Hyrbil Blackpool

Kuststaden Blackpool ligger i nordvästra England på Irländska sjön, och är en del av länet av Lancashire.Staden har cirka 140.000 invånare (2010), och ligger 65 km nordväst om Manchester .

Blackpool är känd för att vara en populär semester och resort och en stor turistattraktion är den 11 km långa sandstrand. Nära Tower Blackpool Tower från 1894 – som sträcker sig 158 meter över marken. Tornet är byggt med inspiration från Eiffeltornet Paris , och på toppen är en observation däck.Vid foten av Blackpool Tower området omfattar ett akvarium.

En annan turistattraktioner i Blackpool nöjespark ligger på stranden – “Pleasure Beach Blackpool” – och som har 6 miljoner besökare årligen. Här finns en mängd berg-och dalbanor och karuseller.

Andra populära attraktioner i staden inkluderar Stanley Park – stor park med en golfbana, trädgårdar, sjö, miniatyr stad och restaurang, konstgalleri, “Grundy Art Gallery”, Zoo Blackpool Zoo – som har mer än 1.500 djur från hela världen och “Winter Gardens Blackpool” – ett byggnadskomplex som innehåller t.ex. teatrar och konferens / konsertsal med plats för 3000 åskådare.

Blackpool har att erbjuda turister bra shopping och varierat nattliv med pubar, barer, nattklubbar och kasinon / hallar spel.

Flygplatsen Blackpool International Airport ligger 5 miles sydost om centrum.