Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil England

Hitta det bästa priset på biluthyrning i England genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i England. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

England guide

Biluthyrning England

Hyrbil England

England är i den sydligaste delen av ön Storbritannien och har 51.400 tusen invånare (2008). England gränsar i norr av Skottland , i väster av Atlanten, Wales och Irländska sjön i söder till Engelska kanalen och Nordsjön i öster.Landet är den största och folkrikaste del av Förenade kungariket.

De flesta av England består av lågland, men i nordväst, bergiga “Cumbrian Mountains”. Området är också känt som Lake District och är känd för sin vackra natur med ett antal toppar över 900 meter och sjöar. Det är också Englands högsta berg – Scafell Pike – som mäter 978 meter

England har i allmänhet ett milt klimat, och ofta en förändrade väderförhållanden med hög luftfuktighet. Landet är indelat i sju stadsregioner, där den största är Greater London, West Midlands (stan Birmingham ), Greater Manchester och West Yorkshire (runt Leeds ).

Huvudstaden i England är den mångkulturella värld metropolen London, som är den största tätorten i Sverige. London har 7800 tusen invånare (14 miljoner i storstadsområdet), och har många turistattraktioner. Här finns något för varje smak, oavsett om det är shopping, museer, nattliv, konstutställningar och historisk information överst på din önskelista. London har också en världsberömd landmärken som Big Ben, Tower Bridge, Westminster Abbey, London Eye och Buckingham Palace.

Förutom huvudstaden London , England känd för sina många pubar, det vackra landskapet i engelska herrgårdar, universitetsstäder i Oxford och Cambridge och badorten Brighton.

De tre största och mest trafikerade flygplatserna i England är London Heathrow Airport , London Gatwick Airport och London Stansted Airport .