Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Köpenhamn

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Köpenhamn genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Köpenhamn. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Köpenhamn guide

Biluthyrning Köpenhamn

Hyrbil Köpenhamn

Köpenhamn, Danmarks huvudstad och största stad, ligger på öarna Öresund Zeeland och Amager. Staden har 540.000 invånare (2011), medan huvudstadsregionen har en befolkning på cirka 1,2 miljoner. Köpenhamn tillhör Huvudstadsregionen, och är den viktigaste kulturella och ekonomiska centrum. Dessutom är staden en viktig knutpunkt.

Centret kärnan i Köpenhamn kallas ”innerstaden”, och här ligger gågatan ”Ströget” – som går från Rådhuspladsen till Kongens Nytorv. Strøget är känd för sina fantastiska shoppingmöjligheter med butiker, affärer och gallerior. Köpenhamn är också känt för sin levande och varierande nattliv och sommaren Nyhavn är en populär och färgstark restaurang och café område.

De flesta människor vet tillräckligt för att Köpenhamns berömda skulptur ”Den lilla sjöjungfrun” i 1913, som står i hamnen distriktet Østerbro – strax norr om centrum. Även nöjesparken ”Tivoli” är känd för allmänheten.

Annars Köpenhamn har otaliga turistattraktioner och sevärdheter – inklusive landets främsta museum institutioner i kulturhistoria, konst och naturhistoria.

Många turister söker sig till det kungliga palatset i 1766 – som har varit ett kungligt residens sedan 1794.Delar av slottet är öppna för allmänheten – inklusive ett museum som visar kungens privata rum från perioden 1863 till 1947. Också ”Den danska kungar kronologisk samling” kan ses i Amalienborg museet.

Andra sevärdheter i Köpenhamn inkluderar Rosenborgs slott från 1624 – där du kan se utställningen av de danska kronjuvelerna, Köpenhamns stadsmuseum, Church of Our Lady i 1829, Round Tower från 1642 och Nationalmuseum – som grundades 1807.

Copenhagen Airport – Kastrup ligger 8 miles sydost om centrum, är den största flygplatsen.