Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Cypern

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Cypern genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Cypern. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Cypern guide

Biluthyrning Cypern

Hyrbil Cypern

Cypern är Medelhavets tredje största ö (efter de italienska öarna Sicilien och Sardinien). Det ligger ca 75 km söder om Kalkon – Och är en två-läge.De två södra tredjedelar av ön är Republiken Cypern, som i princip är internationellt erkänd som en auktoritet över ön. Republiken Nordcypern, den nordligaste tredje endast erkänts av Turkiet. Gränsen går genom centrum av Nicosia, huvudstaden i båda republikerna. Det finns cirka 800.000 invånare i södra delen av Cypern och 200 000 i den norra delen.

Huvudstaden Nicosia har en total befolkning på cirka 360 000

Andra viktiga städer är Limassol och Larnaca , båda belägna söder om ön.Det finns ett antal vackra stränder, och dessa städer – särskilt Larnaca – är populära resmål för utländska turister. Den medelhavsklimat av ön, med varma somrar och milda vintrar gör förutsättningarna gynnsamma för sol och badsemester.

De officiella språken på Cypern är grekiska och turkiska i söder till norr, men engelska är också förstås av de flesta.

Cypern domineras av två stora bergskedjor, Troodos och Kyrenia. Den högsta toppen, Mount Olympus, stiger 1952 meter över havet. Mellan dessa bergskedjor är de låga slätterna.

Den största flygplatsen i Cypern är Larnaca International Airport , som ligger några kilometer utanför staden Larnaca .Även landets näst största, Paphos International Airport, har en hel del trafik.