Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Canada

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Canada genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Canada. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Canada guide

Biluthyrning Canada

Hyrbil Canada

Kanada är – med undantag av Alaska – den norra delen av den nordamerikanska kontinenten.I området är det världens näst största land (nästan 10 miljoner km2) – medan befolkningen är cirka 33 miljoner (2010), vilket innebär att människor i många delar av landet relativt bor utspridda. Kanada administrativt uppdelat i 10 provinser och 3 territorier.

Huvudstaden är Ottawa (ca.825 000 invånare), men fler städer är större – inklusive Toronto (den största), Montreal och Calgary .Andra viktiga städer är Québec och Vancouver .

Kanada är ett tvåspråkigt land, där cirka 62% av befolkningen har engelska som modersmål, medan ca. 25% talar franska. Resten talar ett av flera minoritetsspråk. Franska dominerar i provinsen Québec.

Norra delen av landet finns det ett antal stora öar, och när kusten runt dessa och lägger kust fastlandet Kanada är landets totala kustlinje på nästan 100 000 km.Detta motsvarar nästan 2,5 gånger jordens omkrets vid ekvatorn. Stora delar av landet i övrigt täckt av sjöar och skogar.

Västra delen av landet, hittar vi de mäktiga bergen Klippiga bergen (som fortsätter söderut genom USA ), och de moderna skidorterna här är bland Kanadas mest populära turistattraktioner.Annars kan landet erbjuda ett antal underbara nationalparker. Flera av dessa är på UNESCO: s världsarvslista.

Kanadas största flygplats och den största flygplatsen är Toronto Pearson International Airport .Annars de stora internationella flygplatserna också Vancouver och Calgary .