Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bulgarien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bulgarien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bulgarien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bulgarien guide

Biluthyrning Bulgarien

Hyrbil Bulgarien

Bulgarien är ett land i sydöstra Europa. Landet ligger på Svarta havets västra strand, och har en gemensam gräns med Rumänien , Turkiet , Grekland , Makedonien och Serbien .Befolkningen är cirka 7700 tusen (2010), och landet har en yta av 110.994 km ². Kapital   Sofia   (1,2 miljoner invånare) är också landets största stad.Andra större städer är Plovdiv, Varna , Burgas , Ruse och Stara Zagora.

Det officiella språket är bulgariska, skriven med kyrilliska alfabetet. Omkring 10% av befolkningen i stort turkiska som modersmål – och det finns också minoriteter som talar makedonska och romani.

En del av Bulgarien – särskilt i sydväst – domineras av höga berg (högsta punkten är nästan 3000 m) – medan en låg slätter karakterisera områden längs Svarta havets kust, där landets främsta turistattraktioner finns. Ungefär hälften av landets hotell är koncentrerade vid Svarta havet, där vi hittar några av Bulgariens mest populära semesterorter områden. Bland de mest kända är Golden Sands, Sunny Beach och Nessebar (där den äldsta staden är en UNESCO: s världsarvslista).

Bulgariens största flygplats, Sofias internationella flygplats , som ligger nära huvudstaden.Andra viktiga flygplatser Burgas internationella flygplats och Varna flygplats.