Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Brasilien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Brasilien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Brasilien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Brasilien guide

Biluthyrning Brasilien

Hyrbil Brasilien

Brasilien är det största landet i Sydamerika – både vad gäller befolkning (ca 200 miljoner 2010) och i område (8,5 miljoner km2). I huvudstaden Brasília är hem till cirka 2,3 miljoner människor, men det finns flera städer som är större, bland annat Sao Paulo (11 miljoner) och Rio de Janeiro (6,1 miljoner euro).Det officiella språket är portugisiska. Brasilien gränsar följande länder: Argentina , Colombia, Bolivia, Peru , Paraguay, Uruguay , Venezuela , Surinam, Guyana och Franska Guyana.

Brasilien är rikt på naturresurser, och i norr domineras av stora regnskogar, medan i söder och öster finns flera stora bergskedjor. Landets högsta topp är Pico da Neblina som tornar 2994 meter över havet. Flera av kontinentens största floder som rinner genom Brasilien. Regnskog område skärs av världens mest vattenrika flod, Amazonas – medan Paraná flyter från bergen i söder och in i grannlandet Paraguay och Argentina .

I samband med Paraná hitta den mäktiga Iguacu Falls, som är en del av landets främsta attraktion – Iguacu National Park. Det fortsätter i Argentina (och enheter där Iguazu). Denna nationalpark, både den brasilianska och argentinska sidan – en UNESCO: s världsarvslista.

Brasilien övervägas, särskilt på grund av de rika naturtillgångar och god tillgång på arbetskraft, som den ledande landet i Sydamerika i ekonomisk mening.

Den största flygplatsen i Brasilien är Rio de Janeiro (Galeão) , medan den näst största är Congonhas flygplats i Sao Paolo .