Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Bryssel

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Bryssel genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Bryssel. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Bryssel guide

Biluthyrning Bryssel

Hyrbil Bryssel

Bryssel är huvudstad i Belgien och ligger ungefär i mitten av landet. Huvudstadsregionen är en av Belgiens tre regioner, och har cirka 1 miljon invånare. Själva staden har en befolkning på 150.000 (2010).

Bryssel är den politiska, ekonomiska och kulturella centrum och en viktig knutpunkt för kommunikationer. Som de flesta av er vet, är Bryssel huvudkontor stora internationella organisationer som EU och Nato.

Bryssel är officiellt tvåspråkig – franska och nederländska, men ändå franska är det dominerande språket i det offentliga livet.

Stadens främsta turistattraktion är torget “Grand Place” med sina många vackra byggnader. Marknaden inkluderar Omgiven av gamla laugshus från 1600-talet och det sena gotiska rådhuset från 1400-talet. Marknaden är noterat i sin helhet på UNESCO: s världsarvslista.

Nära är den gotiska katedralen “St Michael och St Gudula” från 1400-talet, som också är värt ett besök.

En annan populär attraktion i Bryssel är den berömda fontänen med statyn “Manneken Pis” från 1619. Annars erbjuder staden ett antal museer, konstgallerier och teatrar, och staden har ett varierat nattliv. Ett besök till den berömda pubar “Delirium Cafe” – du kan välja och vraka bland nästan 2.000 öl.

Bryssel har två internationella flygplatser: Brussels Airport – Zaventem , vilket är 13 km nordost om staden och Bryssels flygplats – Charleroi , vilket är 46 km söder om staden.