Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Belgien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Belgien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Belgien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Belgien guide

Biluthyrning Belgien

Hyrbil Belgien

Belgien ligger i Västeuropa, och är en av Europas befolkade minsta och mest tätbefolkade länder. Belgien har cirka 11 miljoner invånare (2011), och gränsar i norr av Nederländerna , i östra Tyskland och Luxemburg i söder och väster till Frankrike   och i väster till Nordsjön.Landets officiella språk är flamländska, franska och tyska.

Bryssel är huvudstad i Belgien och ligger centralt i landet.Bryssel är en kosmopolitisk och mångkulturell stad med cirka 150.000 invånare (2010). Om man beräknar storstadsområde, är befolkningen ökat med ungefär 1, 8 miljoner Bryssel är Belgiens politiska, ekonomiska och kulturella centrum, och lockar turister och affärsresenärer året runt.

Geografiskt är Belgien uppdelat i tre områden: a lågland område, ett kuperat område och ett höglänt område med ett antal berg. Kusten består av slätter med några fiskehamnar och badorter – inklusive Oostende, som också har en färja anslutning till staden Ramsgate England .

Belgien är kanske mest känd för sin huvudstad, där viktiga organisationer i det europeiska samarbetet som EU och Nato har sitt säte, men landet är också känt för sina turistattraktioner i konst, kultur och historia. Belgiens mest historiska städer som kan erbjuda bra arkitektur inkluderar Antwerpen , Brygge , Bryssel , Gesnt , Leuven och Mechelen.

Belgiens största flygplats är Bryssels internationella flygplats , som ligger 13 km nordost om huvudstaden.Även Brussels South Charleroi Airport har internationella flygningar, och detta är 46 km söder om Bryssel.