Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Barbados

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Barbados genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Barbados. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Barbados guide

Biluthyrning Barbados

Hyrbil Barbados

Barbados är en liten ö-nation som ligger mellan Karibiska havet och Atlanten, cirka 435 kilometer nordost om Venezuela .Trots närheten till Sydamerika hör Barbados Nordamerika. Östat en är en del av Små Antillerna skärgård, men är själv.

Barbados är areally världens fjortonde minsta staten. Vid sitt bredaste, är ön 23 kilometer och vid dess längsta är 34 kilometer. Hem till 284.589 (2009) invånare i Barbados. Bridgetown är huvudstad och största stad.

Ön var en brittisk kronkoloni 1652 till 1966. Under 1966 fortsatte Barbados oberoende, men för att vara en medlem av Samväldet (tidigare ”Brittiska Samväldet”) med drottning Elizabeth II som statsöverhuvud.

I 1666 det fungerade 50.000 slavar i Barbados, och idag över 90 procent av befolkningen av afrikanskt ursprung. En skarp vit överklass av plantörer har präglat Barbados. Landets officiella språk är engelska. Den lokala dialekten kallas bajansk.

Öriket Barbados är bland Karibiens mest välmående länder. Ekonomin var i århundraden   baserat på sockerproduktionen, men från den första delen av 1970-talet tog över turismen som den viktigaste inkomstkällan.Barbados är oftast förskonade från orkaner och tropiska stormar som plågar området eftersom det ligger långt österut, vilket gör det särskilt attraktivt för turister som söker en karibisk paradis. Klimatet är mycket trevlig med onshore vindar med havet temperaturer runt 30 grader under dagen och på natten fralandsvind. Huvudattraktionen är de många vackra vita stränder och turkosa hav. Det är bra för surfing och snorkling. Ön är mestadels platt, men det finns några kullar mot ön. Den bästa tiden att besöka Barbados är från mitten av december till mitten av april under högsäsong. De regnigaste månaderna är juli, september och oktober. Barbados har något att erbjuda både de som reser på en budget och de som vill komfort och lyx. Många kryssningsfartyg stannar i Bridgetown.

Den största flygplatsen är Grantley Adams International Airport ligger 13 km öster om Bridgetown.

Destinasjoner