Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Australien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Australien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Australien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Australien guide

Biluthyrning Australien

Hyrbil Australien

Australien är både en statlig och en separat kontinent, med en yta på nästan 7700 tusen km2 utgör drygt 85% av den totala landmassa av kontinenten Oceanien. Det finns för närvarande cirka 20 miljoner människor i Australien.   Australiens ursprungsbefolkning (aboriginer) utgör endast 2,2% av befolkningen, medan den stora majoriteten är ättlingar till europeiska invandrare.   Den dominerande språket i landet är engelska.

Australien är en självständig stat inom det brittiska samväldet och har drottning Elizabeth II som den formella statschefen, representeras av en guvernör allmänhet. I praktiken är det Australiens egen regering, ledd av statsministern, tillsammans med parlamentet styr landet.

Australien är en modern stat med genomgående hög välfärd och välutvecklad infrastruktur. Bland de stora industrierna är tillverkning, jordbruk och turism. Utbildning är också starkt betonas, och landet har så många som 38 universitet.

En del av vad skiljer Australien, de särskilda djur. Livet för de djur som inte finns någon annanstans i världen, såsom känguru, koala, vombat (pungråtta), näbbdjur, emu struts arter etc.   Stora delar av den australiska kontinenten består av öknar och savanner, men i regnskogsområden, finns det några intressanta och ovanliga växter.   Mer regnskog och reserver våtmarker är på UNESCO: s världsarvslista. Australiens klimat förändras, och flera olika klimatzoner finns representerade.   Det mest bekväma klimatet finns i den tempererade zonen sydöstra delen av landet.

Australien har flera större städer, de flesta i söder och öster. Den mest folkrika är Sydney (4,4 miljoner), Melbourne (3,7 miljoner), Brisbane (1,8 miljoner), Perth (1,5 miljoner euro). Först på sjätte plats kommer kapitalet Canberra (320.000).