Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Argentina

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Argentina genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Argentina. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Argentina guide

Biluthyrning Argentina

Hyrbil Argentina

Argentina ligger sydost om Sydamerika och är areally den åttonde största landet i världen. Argentina gränsar i öster av Atlanten, Uruguay och Brasilien , i norr av Paraguay och Bolivia och i väster och söder om Chile.Argentina har en befolkning på cirka 41.300 tusen (2010), och det officiella språket är spanska.

Argentina har stora klimatvariationer med ett subtropiskt klimat i norr, ett tempererat klimat i de centrala regionerna och Oceanen klimat i söder.

Kustlinjen i öster är hela 2575 km och består av många djupa vikar. I väster och bildar Anderna en naturlig gräns för Chile .Högsta berget i Argentinas Aconcagua, som reser sig 6962 meter över havet Norra delen av landet – på gränsen till Brasilien –   är kända Iguazufallene, vilket är en av Sydamerikas största turistattraktioner.Fallen är en UNESCO: s världsarvslista.

Kulturellt är Argentina kanske mest känd för sin tango, som har sitt ursprung i slutet av 1800-talet. Dessutom kan landet erbjuda turister en varierad och vacker natur, intressant arkitektur, god mat och vin, shopping och en mängd utomhusaktiviteter som golf, skidåkning, simning och vattensporter.

Huvudstad i Argentina – Buenos Aires – Ligger i öster av floden Río de la Plata, och är en livlig hamnstad med en internationell smak.Ungefär 1/3 av landets befolkning bor i eller runt huvudstaden. Något av   Buenos Aires är Argentinas största flygplats – Ezeiza International Airport.