Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Fiji

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Fiji genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Fiji. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Fiji guide

Biluthyrning Fiji

Hyrbil Fiji

Fiji är en skärgård av över 300 öar utspridda över ett område på ca. 500 000 kvadratkilometer. Drygt 100 av öarna är permanent bebodda av 944   700 (2009) invånare.Fiji ligger 2000 km norr om Nya Zeeland, öster om Vanuatu, väster om Tonga och söder om Tuvalu. De största öarna är Viti Levu och Vanua Levu, och huvudstaden är Suva.   Landet är den folkrikaste av östater i Stilla havet. De officiella språken är engelska, fijianska och Fiji hindi.

Befolkningen består av ca 50% fijianere (melanesiska / polynesiska) och 45% indianer. Politiska skillnader mellan de två etniska grupperna kännetecknar det politiska livet.

De första invånarna i Fiji anlände från Sydostasien långt innan öarna upptäcktes av europeiska upptäcktsresande. Den holländska upptäcktsresanden Abel Tasman var den första europé som kom till Fiji i mitten 1600-talet. Öar var en brittisk koloni mellan 1874 och 1970. Efter Fiji blev självständigt demokratisk styrelse har avbrutits av flera militärkupp. Rasdiskriminering, politisk oro och militärkupp är ett ständigt problem i Fiji.

De största öarna är av vulkaniskt ursprung, många av de mindre är platta korallöar. Fiji har ett tropiskt marint klimat och sydost passadvindarna verkar avta i den fuktiga värmen.

Turism och export av socker och fisk är Fijis stora industrier. Turistnäringen står för cirka 30 procent av BNP. Fijiöarna erbjuder en mycket vacker och omväxlande landskap med vita, idylliska stränder, korallrev, tropisk regnskog och bergskedjor. Fiji är ett paradis för dem som älskar dykning och vattensporter. Bouma nationalpark med en förtrollande regnskog och spännande djurliv är värt ett besök. Yasawa Islands är små vulkaniska öar med färgglada korallrev.

Fiji ligger på huvudvägen mellan Nordamerika och Australien, och är den största kommunikationscentrum i sydvästra Stilla havet. Den internationella flygplatsen Nadi International Airport på västkusten av ön Viti Levu som mellanliggande station för linjer mellan   USA och Australien / Nya Zeeland och är den största flygplatsen.Det finns också internationella flygningar från flygplatsen i huvudstaden Suva.

Destinasjoner